Sulje
Osallistu arvontaan | Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu

Arvonta

Voita ilmainen maalaus tai pinnoitus! Palkinnon arvo jopa 4000 €!

Osallistu

Kattopalveluja
12 vuoden kokemuksella

Kattoremontti

Onko mielessä kattoremontti? Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu tekee kattoremontit pääosin Kokkolan ja Pohjanmaan alueella. Meiltä onnistuu kattourakointi alusta loppuun, ilmaisesta kuntotarkastuksesta ja suunnittelusta toteutukseen. Teetä huopakatto, tiilikatto ja peltikattoremontti ammattilaisella – annamme työllemme 10 vuoden takuun.

Hoidamme kattosaneeraukset monipuolisesti, nopeasti ja joustavasti. Meiltä sujuu omakotitalon kattoremontti, rintamamiestalon kattoremontti, vesikattoremontti ja myös pienemmät kohteet kuten mökin kattoremontti ja varaston kattoremontti.

Kattoremontti alkaa aina ilmaisella ja sitomattomalla kuntotarkastuksella, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet. Peltikaton, Huopakaton ja Tiilikaton kattoremonttiin kuuluvat palvelussamme myös remontin suunnittelu, purkutyöt, katon oikaisu, uudet ruoteet ja otsalaudat, aluskatteet, uuden katon asennus pellityksineen ja tietysti purkujätteen poisvienti ja asianmukainen kierrätys.

Toimimme joustavasti asiakkaan ehdoilla ja asiakkaan aikataulun mukaan. Työskentelemme tehokkaasti ja ripeästi, työ on valmis vähintään viikossa ja siksi myös kattoremontin hinta on meillä kilpailukykyinen. Työn laatu on meille tärkeää ja siksi teemme lopputarkistuksen aina yhdessä asiakkaan kanssa ennen kuin lähetämme laskun.

Ei ole yhden tekevää kuka kattosi korjaa. Keski-Pohjanmaan Kattopalvelun ammattimiehillä on takanaan yli 1200 onnistunutta kattoremonttia sekä tyytyväistä asiakasta. Aloita kattoremontin suunnittelu yhdessä ammattilaisen kanssa, jätä kattoremontin tarjouspyyntö ja teemme ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Ja tiesithän että kattoremontti on aina kotitalousvähennys kelpoinen!


Valikko

100%

Luotettava
palvelu

1200

Kattoremontin kokemus

12

Vuotta
katoilla

5

Vuoden
takuu


Pyydä ilmainen kuntotarkastus | Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu

Pyydä ilmainen kuntotarkastus

Varaa ilmainen ja sitomaton kuntotarkastus. Käymme luonasi laskemassa eurolleen tarkan hinnan katostasi.

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Puhelin*
Sähköposti*

Mistä kuulit meistä?*
Lisätietoa