Sulje
Osallistu arvontaan | Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu

Arvonta

Voita ilmainen maalaus tai pinnoitus! Palkinnon arvo jopa 4000 €!

Osallistu

Kattopalveluja
12 vuoden kokemuksella

Aluskate

Aluskate on varsinaisen vesikatteen alle levitettävä suoja, jonka tarkoitus on estää pienien vuotojen tai kattomateriaalin kondensoitumisesta aiheutuvat haitat. Peltikaton aluskate estää kaiken ylimääräisen ja asiaankuulumattoman veden ja roskan pääsyn kattorakenteisiin. Nykyajan rakennustekniikoilla aluskate on merkittävä osa toimivaa yläpohjarakennetta. Aluskate asennetaan käytännössä aina uusiin taloihin ja remontoitaviin kohteisiin.

Aluskatteet voi jakaa perus-aluskatteisiin, kondenssisuojattuihin ja hengittäviin aluskatteisiin. Erityisesti hengittävä aluskate on suosittu valinta nykypäivänä, sillä vesihöyryä läpäisevä hengittävä aluskate on paras tapa varmistaa talon yläpohjarakenteen terveys.

Kun tilaat kattoremontin meiltä, valitsemme käytettävän aluskatteen aina käytettävän kattomateriaalin ja kohteen tarpeiden mukaisesti.

Tunnemme käyttämämme aluskatteet läpikotaisesti ja meillä on pitkä kokemus aluskatteiden asennuksesta. Huolehdimme katteen riittävästä kestävyydestä ja minimoimme hävikin. Näin voimme taata sinulle nopean ja hinnaltaan reilun aluskatteen asennuksen.
Valikko

100%

Luotettava
palvelu

1200

Kattoremontin kokemus

12

Vuotta
katoilla

5

Vuoden
takuu


Pyydä ilmainen kuntotarkastus | Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu

Pyydä ilmainen kuntotarkastus

Varaa ilmainen ja sitomaton kuntotarkastus. Käymme luonasi laskemassa eurolleen tarkan hinnan katostasi.

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Puhelin*
Sähköposti*

Mistä kuulit meistä?*
Lisätietoa