Osallistu arvontaan -
Voita 4000 € palkinto!

Voita ilmainen maalaus tai pinnoitus

Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken ammattilaisen tekemän pinnoitus- tai maalausremontin (arvo max 4000 €). Voit osallistua arvontaan täyttämällä alla olevan lomakkeen ja pyytämällä edustajaamme laskemaan tarjouksen.

Voit osallistua arvontaan 31.7.2021 saakka.

Lue arvonnan säännöt ja tietosuojaselosteemme.

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjänä ovat Keski-Pohjanmana Kattopalvelu Oy, 2693363-4 sekä Keski-Pohjanmaan Kotitiimi Oy, 2991349-5.
 2. Arvontaan voi osallistua vain luonnollinen henkilö koskien hänen itse omistamaansa pientaloa (omakotitalot, kesämökit, paritalot). Asunto-osakeyhtiöt voivat myös osallistua arvontaan, hyvitettävä summa tässäkin max 4000 € sis alv.
 3. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka on pyytäneet ja ottaneet vastaan Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu Oy:ltä tai Keski-Pohjanmaan Kotitiimi Oy:ltä 1.1.2021-31.7.2021 välisenä aikana tarjouksen. Tarjous on pätevä, kun Keski-Pohjanmaan Kattopalvelun ja Keski-Pohjanmaan Kotitiimin edustaja on käynyt paikan päällä arvioimassa ja mittaamassa kohteen sekä jättänyt arvontaan osallistujalle kirjallisen tarjouksen. Yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan.
 4. Voit pyytää tarjouksen joko puhelimitse, nettisivuillamme www.peltikattopalvelu.fi tai www.kotitiimi.fi, Facebook- tai Instagram -kanaviemme kautta tai edustajiltamme.
 5. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
 6. Arvonta suoritetaan viikolla 30, osallistumisajan päätyttyä. Kilpailuun osallistuvat kaikki 1.1.2021-31.7.2021 vastaanotetut tarjoukset, jotka kuuluvat arvonnan kohderyhmään. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisenyhteydessä.
 7. Osallistuneiden kesken arvontaan max 4000 € arvoinen remontti. Mikäli remontti on jo ehditty toteuttamaan,voittajalle hyvitetään arvonnan voitto max 4000 € takaisin. Remontti tehdään voittajalle vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
 8. Palkinnon arvo on maksimissaan 4000 € ja sen voi käyttää katon pinnoitukseen tai maalaukseen. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin eikä lunastaa rahana.
 9. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 10. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 11. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 12. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 13. Huomioithan että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai muiden mahdollisten medioiden.

Täytä lomake ja osallistu arvontaan

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Puhelin*
Sähköposti*

Talotyyppi*
Muu talotyyppi, mikä?*
Kohde*