Kattopalveluja
12 vuoden kokemuksella

Pyydä tarjous

Sadevesijärjestelmä

Rakennustekniikassa myös sadevedet huomioidaan nykyään entistä paremmin. Koska kattosi ansaitsee myös toimivat sadevesijärjestelmät ja viimeistellyn lopputuloksen, käytämme kohteissamme Oriman sadevesijärjestelmiä. Kotimaisen Orima-sadevesijärjestelmän tuotteilla on jopa 30 vuoden takuu. Sadevesijärjestelmä voidaan toteuttaa laadukkaasti ja kestävästi, mutta myös monipuolisesti toiveidesi mukaan. Tarjoamme asiakkaallemme runsaasti valinnanvaraa sadejärjestelmän muotojen, värien ja toiminnallisten ratkaisujen suhteen.

Sadevesijärjestelmän asennus tehdään aina Oriman sulavalinjaisia vesikouruja käyttäen. Mallistostamme löytyy puolipyöreät ja neliskanttiset kuumasinkitystä ja Pural-pinnoitetusta teräslevystä valmistetut rännit. Vahva, kestävä ja huoltovapaa Pural-pinnoitettu kouru on varma valinta vuosikymmeniksi eteenpäin. Ulkopuolelta kiinnitetyt kourut on myös helppo puhdistaa.

Ratkaistaan yhdessä talosi sadevesien ohjaus Oriman laadukkailla sadevesijärjestelmillä. Jos rännit roikkuvat tai ruostuvat, ota yhteyttä ja teemme myös sadevesijärjestelmän ilmaisen kuntotarkastuksen.

Varaa aika ilmaiseen kuntotarkastukseen!
Valikko

100%

Luotettava
palvelu

1200

Kattoremontin kokemus

12

Vuotta
katoilla

5

Vuoden
takuu