Kattopalveluja
12 vuoden kokemuksella

Pyydä tarjous

Lumiesteet

Lumiesteet estävät vahinkoja ja siksi ne kuuluvat katoille. Lumieste ehkäisee painavien ja vahinkoja aiheuttavien lumimassojen hallitsematonta siirtymistä ja putoamista katoilta. Lumiesteiden asennus on siis tarkoitettu suojaamaan itse rakennusta, alla liikkuvia ihmisiä ja esineitä kuten pysäköityjä autoja.

Meiltä saat Oriman kotimaiset ja laadukkaat lumiesteet peltikatolle. Käyttämämme lumiesteet käyvät kaikille kattotyypeille ja materiaaleille. Oikein mitoitetut ORIMA-lumiesteet varmistavat, että hallitsematon lumikuorma ei jakaudu väärin katolla, liikkuva lumi ei vaurioita katon pinnoitetta ja sadevesijärjestelmiä ja että lumi ei pääse tippumaan katolta toiselle. Lumiesteen asennus tehdään yksilöllisesti mitoitettuna joka kohteeseen tarpeen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lumieste myös toimii toisen asteen kiinnityspisteenä.

Älä tingi turvallisuudesta vaan hanki kunnon lumiesteet katolle. Suomen sääoloissa lumen paino on aina huomioitava kattoturvallisuudessa. Katolle kasautuneet lumikuormat saattavat jäätyä yhtenäiseksi massaksi, jolloin mikä tahansa katon tai räystään uloke voi joutua satojen kilojen rasituksen kohteeksi.

Ota yhteyttä, jos on aika laittaa lumiesteet kuntoon.
Varaa aika ilmaiseen kuntotarkastukseen!
Valikko

100%

Luotettava
palvelu

1200

Kattoremontin kokemus

12

Vuotta
katoilla

5

Vuoden
takuu