Kattopalveluja
12 vuoden kokemuksella

Pyydä tarjous

Aluskate

Aluskate on varsinaisen vesikatteen alle levitettävä suoja, jonka tarkoitus on estää pienien vuotojen tai kattomateriaalin kondensoitumisesta aiheutuvat haitat. Peltikaton aluskate estää kaiken ylimääräisen ja asiaankuulumattoman veden ja roskan pääsyn kattorakenteisiin. Nykyajan rakennustekniikoilla aluskate on merkittävä osa toimivaa yläpohjarakennetta. Aluskate asennetaan käytännössä aina uusiin taloihin ja remontoitaviin kohteisiin.

Aluskatteet voi jakaa perus-aluskatteisiin, kondenssisuojattuihin ja hengittäviin aluskatteisiin. Erityisesti hengittävä aluskate on suosittu valinta nykypäivänä, sillä vesihöyryä läpäisevä hengittävä aluskate on paras tapa varmistaa talon yläpohjarakenteen terveys.

Kun tilaat kattoremontin meiltä, valitsemme käytettävän aluskatteen aina käytettävän kattomateriaalin ja kohteen tarpeiden mukaisesti.

Tunnemme käyttämämme aluskatteet läpikotaisesti ja meillä on pitkä kokemus aluskatteiden asennuksesta. Huolehdimme katteen riittävästä kestävyydestä ja minimoimme hävikin. Näin voimme taata sinulle nopean ja hinnaltaan reilun aluskatteen asennuksen.
Varaa aika ilmaiseen kuntotarkastukseen!
Valikko

100%

Luotettava
palvelu

1200

Kattoremontin kokemus

12

Vuotta
katoilla

5

Vuoden
takuu